Termékleírás

Az AMiO HB3 9005/HIR1 9011/H10 sorozatú LED izzóit nagyon nagy teljesítmény jellemzi. A javasolt termék világosabb és koncentráltabb fényt bocsát ki, ami jobb láthatóságot tesz lehetővé korlátozott fényviszonyok között, például alkonyatban, ködben vagy esőben. A CSP technológiával készült fényforrások a hagyományos halogén izzókhoz képest hatékonyabban alakítják át az elektromosságot látható fénnyé. A LED izzók jobban ellenállnak az ütéseknek és a rezgéseknek, ami azt jelenti, hogy élettartamuk hosszabb, mint a halogén izzóké.

Az AMiO H sorozat az izzók képességeihez képest vonzó árával tűnik ki. Nagyon erős, nagyszerű fény, tökéletes vágási vonal, hosszú élettartam.

Tökéletesen illeszkedő modell – felejtsd el a telepítési problémákat, a módosításokat, a tömítetlen gőzölgő fényszórókat, a burkolatot és az adaptereket

A készlet felszerelése olyan egyszerű, mint egy normál halogén izzó cseréje. Nincs időigényes módosítás a meglévő telepítésen vagy kockázatos átdolgozás.

 

JELLEMZŐK:

- világosabb és koncentráltabb fény

- Alkalmas vetítő (lencse alakú) és hagyományos reflektoros fényszórókhoz

- Helyesen van felszerelve, vakítás nélkül

- Könnyű "Plug & Play" telepítés

- Jobb vezetési élményt és biztonságot nyújt Önnek és utasainak

- Energiatakarékosság: A LED izzók kevesebb energiát fogyasztanak, mint a halogén izzók, így üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a CO2-kibocsátást.

-Nagyszerű kialakítás, amely lehetővé teszi a telepítést ott, ahol más LED-es utólagos felszerelés nem fér el

-CANBUS rendszer

-Homologizáció: E57 R10

 

MŰSZAKI ADATOK:

-Tápellátás: 9-18V

-diódák: CSP

- színhőmérséklet: 6500K (fehér)

- Teljesítmény: 42W

-több fény

-fényteljesítmény: 3600 lm

-élettartam: >30 000 óra

-tanúsítványok: E57 R10

 

A KÉSZLET TARTALMA:

-LED izzók - 2db.

-használati utasítások